Frederik Bjørnstad

Stilling: Daglig leder
voksentoppen.barnehage@norlandia.com

Har arbeidet i barnehage siden 2006. Det meste av fritiden brukes utendørs på ski, sykkel, kajakk eller på sti i skog og fjell. Utdannet musikkpedagog og har lang erfaring med spesialpedagogisk arbeid.

Fagervann

Trygve Rønningen

Elise Bjaanes

Stilling: Barnehagelærer

Utdannet barnehagelærer med fordypning i utefag ved Høgskolen i Bergen. Har mye erfaring med spesialpedagogikk etter å ha vært tilknyttet et spes.ped-team i barnehage og som miljøarbeider i en avlastningsbolig. Jeg har i tillegg studert kunstfag og er interessert i friluftsliv og magiske samlingsstunder.

Hanne Norås

Malin Bromark

Stilling: Assistent

Är född och uppvuxen i Uppsala i Sverige, men har de 4 senaste åren varit bosatt i Oslo. Har tidigare jobbat som bandykoordinator i en bandyklubb i Oslo och även genom bemanningsföretag i barnehage. Har varit aktiv i organiserat idrott som bandy, fotboll och orienteringsen barnsben och gillar i största allmenhet att vara aktiv på fritiden. I tillägg har jag på senare år även utvecklat ett stort intresse för planter både inomhus och utomhus.

Holmenkollen

Helene Sylte

Stilling: Fagarbeider

Utdannet sykepleier på NTNU i Trondheim og jobbet to år ved hjertemedisinsk avdeling på St. Olav. Jeg er veldig opptatt av at barn skal få den best mulige starten på livet, og helst ute. Jeg ser frem til å jobbe helsefremmende med barn så de blir godt rustet til livet. Jeg er vokst opp i Molde blant fjord og fjell og har gått på skog- og fjellturer siden jeg lærte å gå. Er også glad i å klatre og å reise og oppleve nye steder.

Kjøkken

Kristian Midtøy

Stilling: Kokk

Anja Wieselow

Stilling: Kokk

Vikar på kjøkkenet

Lillevann

Tone Ilstad Hjalmarsen

Stilling: Fagarbeider

Sognsvann

Vemund Larsen

Renate Brustad

Stilling: Barnehagelærer

Jessica Skar

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer ved universitetet i sør-øst Norge, campus Drammen hvor jeg hadde fordypning i småbarnspedagogikk. Jeg har også gått på idrettslinja på videregående og et år på folkehøyskole med fokus på bølgesurfing. Selv er jeg veldig opptatt av at ulike bevegelighetsformer skaper nysgjerrighet og læring hos barna.

Line Stavem

Stilling: Assistent

Har jobbet i barnehage i 26 år. Har erfaring med både små og store barn. Er opprinnelig fra Sortland. Anser meg selv for å være en kreativ, omsorgsfull og sprudlende person. Hobbyer og interesser er dans, turer i fjell og mark samt å være sammen med familie og venner.

Tryvann

Nina Strøm

Stilling: Idrettspedagog

Utdannet idrettspedagog fra høyskolen i Kristiania. Et år på folkehøyskole med trening og friluftsliv. er selv spesielt glad i fjellturer og sykling. Har et ønske om å skape bevegelsesglede hos barn og positive opplevelser knyttet til aktivitet. Jeg anser meg selv som positiv og omsorgsfull.

Nora Liheim Alfstad

Anne Gøril Nygjerdet

Stilling: Pedagogisk leder

Nyutdannet barnehagelærer. Gikk på DMMH i Trondheim med fordypning i barns lek og læring i naturen. Synes det er veldig givende og morsomt å jobbe med barn. Har alltid likt å være med barn og var aldri i tvil om hvilken utdanning jeg ville ta. Er veldig glad i friluftsliv. Gleder meg til å jobbe med barna ute og håper vi får til et skikkelig bra friluftsliv med barna her i Voksentoppen!

Vettakollen

Ingvild Bakken

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer og spesialpedagog fra DMMH og NTNU i Trondheim. Hobbyer og andre interesser er å gå fjellturer og stå på langrennski. Generelt liker jeg å tilbringe tid ute i naturen med hund, samboer, familie og venner.

Pål Høiland

Stilling: Assistent

Jeg brenner for barnehageyrket og mener at det å "jobbe med fremtiden" er utrolig viktig og spennende. Jeg har mye å bidra med og lære bort til barna, både når det gjelder fysisk og psykisk helse.

Vikarer

Astrid Ødegård