Ansatte

Daglig leder

Frederik Bjørnstad

Stilling: Daglig leder
951 18 459
voksentoppen.barnehage@norlandia.com

Har arbeidet i barnehage siden 2006. Det meste av fritiden brukes utendørs på ski, sykkel, kajakk eller på sti i skog og fjell. Utdannet musikkpedagog og har lang erfaring med spesialpedagogisk arbeid.

Fagervann

Trygve Rønningen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Utdannet økonom med sterke interesser innen ski og friluftsliv. Bakgrunn fra blant annet lederverv i ungdomsklubb og fra Nordfjord Folkehøyskole, begge med et sterkt fokus på friluftsliv og aktivitet sommer som vinter. Jeg er opptatt av å skape gode friluftslivopplevelser og ser det å arbeide med barn og unge som veldig givende.

Elise Bjaanes

Stilling: Barnehagelærer

Utdannet barnehagelærer med fordypning i utefag ved Høgskolen i Bergen. Har mye erfaring med spesialpedagogikk etter å ha vært tilknyttet et spes.ped-team i barnehage og som miljøarbeider i en avlastningsbolig. Jeg har i tillegg studert kunstfag og er interessert i friluftsliv og magiske samlingsstunder.

Hanne Norås

Stilling: Pedagogisk leder

Ferdig utdannet barnehagelærer fra Dmmh våren 2020. Tredje året hadde jeg fordypning i realfag i lek og læring. Da skrev jeg bachelor om at barn skal få mulighet til å prøve selv. Gjennom dette lærer de begreper samtidig som de får kjenne på mestringsfølelse. Jeg er oppvokst på en gård på Sørlandet, og er veldig glad i å være ute i naturen både på ski, fjellturer og skogsturer.

Malin Bromark

Stilling: Assistent

Är född och uppvuxen i Uppsala i Sverige, men har de 4 senaste åren varit bosatt i Oslo. Har tidigare jobbat som bandykoordinator i en bandyklubb i Oslo och även genom bemanningsföretag i barnehage. Har varit aktiv i organiserat idrott som bandy, fotboll och orienteringsen barnsben och gillar i största allmenhet att vara aktiv på fritiden. I tillägg har jag på senare år även utvecklat ett stort intresse för planter både inomhus och utomhus.

Holmenkollen

Helene Sylte

Stilling: Fagarbeider

Utdannet sykepleier på NTNU i Trondheim og jobbet to år ved hjertemedisinsk avdeling på St. Olav. Jeg er veldig opptatt av at barn skal få den best mulige starten på livet, og helst ute. Jeg ser frem til å jobbe helsefremmende med barn så de blir godt rustet til livet. Jeg er vokst opp i Molde blant fjord og fjell og har gått på skog- og fjellturer siden jeg lærte å gå. Er også glad i å klatre og å reise og oppleve nye steder.

Nikolas Steffensen Krane

Stilling: Assistent

Jeg er profesjonell skuespiller med bachelorgrad i teaterproduksjon og skuespillerfag fra Nord Universitet (tidl. HiNT), men har også bakgrunn i å undervise barn og ungdom i skuespillerteknikk og fysisk teater ved ulike teaterskoler i sommerferien. Jeg brenner veldig for barn og deres lek, læring og nysgjerrighet, og synes det er veldig spennende å følge denne utviklingen hos dem.

Kjøkken

Kristian Midtøy

Stilling: Kokk

Anja Wieselow

Stilling: Kokk

Kokk.

Lillevann

Tone Ilstad Hjalmarsen

Stilling: Fagarbeider

Jeg har en bachelor i ernæring og idrett fra Oklahoma State University i USA, og en master i Samfunnsernæring fra OsloMet. Jeg har vært aktivt satsende langdistanseløper i flere år, samtidig som jeg har jobbet som ernæringsrådgiver og innen sportsernæringsbransjen. Jeg brenner spesielt for viktigheten av helsefremmende arbeid med barn og unge, hvor både fysisk aktivitet, ernæring og god måltidspedagogikk er utrolig viktig å fokusere på helt ifra starten av. Jeg ønsker å bidra til at barna i barnehagen vår danner sunne og gode vaner som kan vare livet ut, og gir dem det beste utgangspunktet for god helse.

Camilla Kristiansen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Agnethe Elvestad

Stilling: Barnehagelærer

Jeg er ei aktiv, sprudlende og engasjert dame på 22 år. Er opprinnelig fra Vinstra i Gudbrandsdalen. På avdeling Lillevann jobber jeg som pedagogiskleder 2 og har tatt min barnehagelærerutdanning ved OsloMet. Mine interesser på fritiden er klatring, langrenn, musikk, venner og familie. Jeg har musikkbakgrunn med 15 år bak piano, og spiller ellers instrumenter som gitar, ukulele og diverse rytmeinstrument. Jeg har gått musikklinjen på videregående, og ellers tatt fordypning og skrevet bachelor innenfor musikk. Jeg brenner for og er lidenskapelig opptatt av musikk i hverdagen. I form av sang, dans, og utøvende med eksperimentering og utforsking av ulike instrumenter, samt å kunne bruke musikk i arbeid med barn, og ulike aldersgrupper generelt. Å formidle gleden og viktigheten av musikk.

Katja Olaussen

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Sør-Øst Norge i 2017, har siden det jobbet som pedagogisk leder i Oslo. Jeg har fordypning i småbarnspedagogikk og estetikk, og er veldig opptatt av å skape trygge relasjoner og å bidra til at barna er trygge i seg selv. Ellers er jeg glad i fysisk aktivitet og å være utendørs i skog, fjell og mark!

Sognsvann

Vemund Larsen

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Jeg heter Vemund og kommer fra Lillehammer. Flere somre har jeg jobbet i fornøyelsespark i Øyer, så tok jeg en bachelor i friluftsliv ved Høgskulen i Volda. På fritiden er jeg glad i stå på ski (helst topptur), padle kajakk, klatre og bedrive det enkle tradisjonelle friluftslivet. Jeg er også aktiv i Røde Kors hjelpekorps der jeg har fått mye kurs innen søk, redning og førstehjelp.

Renate Brustad

Stilling: Barnehagelærer

Utdannet barnehagelærer med fordypning i realfag i lek og læring ved DMMH i Trondheim. Jeg er oppvokst i Levanger med skog og fjell i nærområdet. Er veldig glad i å være ute i naturen, gå fjellturer og gå på ski.

Jessica Skar

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer ved universitetet i sør-øst Norge, campus Drammen hvor jeg hadde fordypning i småbarnspedagogikk. Jeg har også gått på idrettslinja på videregående og et år på folkehøyskole med fokus på bølgesurfing. Selv er jeg veldig opptatt av at ulike bevegelighetsformer skaper nysgjerrighet og læring hos barna.

Line Stavem

Stilling: Assistent

Har jobbet i barnehage i 26 år. Har erfaring med både små og store barn. Er opprinnelig fra Sortland. Anser meg selv for å være en kreativ, omsorgsfull og sprudlende person. Hobbyer og interesser er dans, turer i fjell og mark samt å være sammen med familie og venner.

Tryvann

Nina Strøm

Stilling: Idrettspedagog

Utdannet idrettspedagog fra høyskolen i Kristiania. Et år på folkehøyskole med trening og friluftsliv. er selv spesielt glad i fjellturer og sykling. Har et ønske om å skape bevegelsesglede hos barn og positive opplevelser knyttet til aktivitet. Jeg anser meg selv som positiv og omsorgsfull.

Nora Liheim Alfstad

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Jeg fullførte videregående skole våren 2020 og har jobbet som håndballtrener i 6 år. Jeg har også selv spilt håndball i 14 år og ellers vært veldig aktiv. Jeg er veldig glad i å være ute, gjerne sammen med familie, kjæreste og venner.

Anne Gøril Nygjerdet

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer med vekt på friluftsliv i 2019 på DMMH i Trondheim. Kommer fra Skjåk, og er oppvokst med høye fjell og skog som nærmeste nabo. Glad i å være ute, både på jobb og i fritiden. Tenker at alt man gjør inne kan også gjøres ute sammen med barna. Synes det er viktig å gi barna gode opplevelser med å være ute i naturen.

Vettakollen

Hallvard Øfstaas

Stilling: Fagarbeider

Ingvild Bakken

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer og spesialpedagog fra DMMH og NTNU i Trondheim. Hobbyer og andre interesser er å gå fjellturer og stå på langrennski. Generelt liker jeg å tilbringe tid ute i naturen med hund, samboer, familie og venner.

Pål Høiland

Stilling: Assistent

Jeg brenner for barnehageyrket og mener at det å "jobbe med fremtiden" er utrolig viktig og spennende. Jeg har mye å bidra med og lære bort til barna, både når det gjelder fysisk og psykisk helse.

Vikarer